Pozvánka na soutěžní festival Emergenza - 2.kolo:

10.04.2012 17:54
Ahoj příznivci rockový muziky a spřízněnci kapely Message,

 

                  potřebujeme podpořit, tak zakládáme Fan klub :-)))

Kapela Message je většině z vás známá svoji snahou o poctivou produkci převzatých i vlastních písní, ale jak už v základním lednovém kole soutěže Emergenza svým postupem prokázala, mj. i svou soutěživostí.

           Fan klub bude mít startovací akci na semifinálovém kole právě výše zmíněné soutěže ve čtvrtek 12.4. 2012 v 17,15 hod. v paláci Acropolis,  Kubelíkova 27 ,  Praha 3.  Do FK se zapíšete tím, že strávíte spolu s námi tento muzikou nabitý večer a zahlasujete pro Message v rámci této přehlídky kapel Emergenza.                                                                                                                           

 Více na:  https://www.palacakropolis.cz/program/2012-04-12

            Vstup na semifinále a zároveň zápisné do FK činí v předprodeji u kteréhokoliv člena Message 170,- Kč. O vstupence v předprodeji  je potřebné  se domluvit s námi nejdéle do 9.4., poté je odevzdáváme pořadateli. Pokud si je nezakoupíte u kapely v předprodeji, nezískáváte výhody členství ve FK a jsou dražší.  

Přihlášením do fan klubu získáte:

  • 12.4. přímo na místě konání soutěže bonus 50 korun na konzumaci v tento večer.
  • slevu 50% ze vstupného na všechny následující samostatné a vyhlášené (jako akce FK) koncerty Message (prokážete se vždy uschovanou vstupenkou ze semifinálového kola Emergenzy)
  • hezký pocit, že jste podpořili naše snažení v soutěži kapel, kde nerozhoduje na prvním místě kvalita produkce, ale právě posluchačská základna. Nehledejte v tom tedy nic nesportovního, pouze s vaší podporou přistoupíme na tento „styl hry“ jako ostatní.

Budeme se těšit na vaši podporu

                                             kapela Message   (Petr Beníšek)