Co čeka kapelu a posluchače v roce 2011 ?

07.01.2011 16:35

 
V současné době je mužstvo kapely Message  soustředěno v domácím ošetření......, sčítáme ztráty po vánočních svátcích a oslavách příchodu  nového roku a někteří soukmenovci si ještě lížou rány.
 
Po každoročním sčítání mužstva , které provádíme vždy touto dobou vzhledem  k pokročilému rockovému věku některých spolubojovníků, dojde k zahájení  zimního nácviku  nového repertoáru, zvláště s přihlédnutím  k vlastní tvorbě.  Toto období nazýváme naší malou rockovou okurkovou sezónou a je proložena občasnými dovolenými aktérů za účelem návštěvy všemožných hor a pohoří a sbíráním tolik důležitých kladných rodinohodin/rodinobodů. 

Koncem února proběhne další sčítání mužstva  a příprava na další vystoupení v klubu Kain , které odhadujeme v současné chvíli na cca březen 2011. V průběhu zimy bychom rádi vastoupili ještě v Hospůdce pod Viktorkou a na Kocandě - Zámostí v jižanském to doupěti na okraji Mladé Boleslavi.  Taky jsme pozváni do Plzně do klubu Buena Vista na společný koncert bluesových kapel Trojka z Blues. A na červen mame přislíbeno pozvání na motosraz do Veltrus.

Termíny koncertů seldujte prosím  ZDE.