Hospůdka TATÁŽ PAKÁŽ, Liberec, 1.5.2010

04.02.2010 10:04

 

 Jak bylo po Čarodějnicích……… v hospůdce Tatáž Pakáž v centrumu…. Liberce!!!!!

 ……..tak celkem se to sešlo i když obecenstvo bylo zjevně společensky unaveno pálením ohňů předešlou noc. O to více jim přišla vhod naše vyklidněná muzika. Dobře jsme si opět zahráli i když k tanci jsme donutili některé lenochy až v druhé části vystoupení. Zde v Liberci je uznalé publikum s vytříbeným vkusem. Myslím si, že jsme do něho zapadali. Zvuk se v Pakáži dělá tradičně dobře ! Dřevěnice dobře tlumí zvuk a tak jsem si liboval při poslechu poměrně vyrovnaného a čistého soundu MESSAGE. Byl jsem zrovna na střídačce, když se hrál jeden z remaků Cocainu od Claptona!

A co teprve tankové pivíčko,  bylo opět libové! Kdybych nemusel zpátky po Praze řídit káru, no to by to zase dopadlo………..

Message zahrál již v novém složení tzn. s Petrem Kovářem – zpěv a Tomášem Sukem - kytara a definitivně bez Jany Perníkové . Bylo to naše 4. vystoupení a bylo znát, že si kapela sedá a začíná zařezávat. Takže v Tatáži a v Pakáži fakt dobrý……

…….no a co příště …..  Kain na Žižkově s Bluesvarem. Tak tam to jest křest ohněm . Pokud se to sejde, tak kritika bývá bohatá…..těšíme se na viděnou, shledanou a slyšenou…..11.5. v úterý!!!!!

 

Tomáš Zoubek