Předvánoční koncert v KAINu

29.02.2012 10:54

Kain 15.12. 2011 se opět vyvedl !

Message  a hosté Rezaté raketyBluesvar svedli nerovný boj  s bigbeatovou extraligou. Mám na mysli Beat fest Na kloboučku a koncert Pražského výběru II + Monkey business v Lucerně.  Považte přátelé trochu konkurence…..

Ale  Kain byl opravdu slušně plný.  Z toho jsme potěšeni a děkujeme za návštěvu všem příznivcům  a věrným fanouškům Message a Bluesvaru se kterými se poctivě družíme, přestože motivace, po odchodu dvou sličných zpěvaček a tanečnic Evika a Denisy, poklesla.

Message tentokrát plnil jako hostitel roli zahřívače publika a uvedl Rezaté Rakety, které přijely prověřit pražské publikum  z Plzně. Myslím, že Pražáci Raketám  ukázali jak se chodí na bigbeat, jak se fandí  a jak má vypadat úcta k hostu. Myslím, že se ale o přízeň Rakety svým výkonem velmi zasloužili. Početné a hlasité publikum je nakoplo k výkonu, který jsem já osobně u nich ještě nezažil.

Bluesvar dusal  standardně,  završil minifestival a donutil i k tanci. Takže opět úspěšná akce za námi a potažmo i rok .

Další vystoupení bude až 12.1.2012. soutěž festivalu Emergenza.

Tímto bych rád pozval věrné  do klubu Chapeau Rouge (nově zrekonstruované -2 podlaží!), kde svedeme bitvu s dalšími  sedmi kapelami a pokud postoupíme  do na semifinále vystoupíme v paláci Akropolis.

 

Na závěr bych drobet shrnul rock 2011. Message absolvoval 4 vystoupení v Kainu, kde jsme hostili Alice in Madness, Mrakoplaš,  Rezaté rakety a Bluesvar. Ta vystoupení s Bluesvarem s povedla nejlépe!!!

Zahráli jsme se 2x v  Buštěhradě a zvláště čarodějnice se povedli, 2x v Čelakovicích a 2x v Plzni. Mezinárodní motorkářský sraz Full of enrgy ve Veltrusech byl asi letošním vrcholem. Vystoupení pod širým nebem na Živohošti bylo velmi úspěšné, tam musel konec vystoupení utnout až pořadatel! No a tak dále………

Měli jsme i lepší roky , ale kéž by v současné krizi ten příští rok byl alespoň tak vydařený jako ten letošní. To si přejeme  a přejeme to i vám všem návštěvníkům našich stránek, fanouškům, kolegům, přátelům, atd.

No do nového rocku 2012 vám tedy přejeme hlavně zdraví,….. a svěžest…………… a ať se daří i bigbeatu!

 

Tomáš Zoubek, Petr Beníšek, Petr Kovář, Jiří King Král, Zbyněk Tyč, Tomáš Suk   =  Message