Opět dobře v Irish klubu v Čelákovicích

22.12.2011 15:55


Letos jsme zde hráli po druhé a na den přesně jako minulý rock.

Tedy první advent.  V prostoru statku, kde se Irish pub nachází opět trhy, vůně vanilky, skořice svařáku, griotky, rumu atd…………..

Křik, shon, tlačenice obslužných dodávek trhovců a do toho slavný příjezd nechutně střízlivých rockerů z Prahy.  Těžce jsme doháněli hladinku a to jen ti co momentálně neřídili transportní kamiony of Message.

Příjemné přivítání Tomáše Janáka místního majitele stylového klubu  a nestora těchto hudebních klání . Obecenstvo se dostavilo v uspokojivém počtu a dobře se bavilo na účet Message . I kamarád Berta ze Saffronu přikvačil se svým bráchem, aby zhodnotili a umyli Message pr…(příjemná návštěvička). Probrali jsme se asi 35 flákama o kterých si myslíme, že jsou nejvhodnější  k tanečnímu poskoku.

V první dávce jsme probrali vlastní tvorbu a novinky a to jsme podle počtu lidí na parketu pochopili, že ještě hrajeme k poslechu.

Taneční vložku jako první na parketě zahájila dvojička  sličných děvčat pro některé z nás za hranicemi outu. Přivábil je Cocain …………….. a jeho strhující rytmus v rukou našeho Kinga Jirky Krále. Děvčata odborně poposkakovala a já, jako nehrající kapitán na střídačce toho času, jsem znalecky posuzoval jejich partie, zejména pozadí. Nebyl jsem sám………………….. a parket se plnil tanečníky. 2. Série zabrala……………………………..

Příjemně jsme si zahráli …. V Irish klubu se dobře zvládá ozvučení, na to že kapela hraje více méně na štorc proti střeše, dobré!!!! Trochu jsme měli problémy s odposlechy. Zvláště zpěvák Peter se lehce odkráknul.

 

Takže dobrý a spokojenost zase do IRISH klubu těšímy, takže někdy příštěbudwemeli živy a zdrávy přežijem zimní sčítání členů MESSAGE……………………………………………………………………

no a příště 15.11. koncert v KainuRezatými Raketami  z Plzně a Bluesvarem. Tak naviděnou  a bacha blížej se Vánoce……………………………..Pevné nervy !!!!!!!

Tomáš  (bubeník / kapelník / kronikář)