Křest videoklipu v Kainu

14.11.2013 21:07

Tak dobrá,  my vám to teda ukážeme…. Ukážeme vám co jsme stvořili……. Totiž jsme stvořili svůj vlastní hudební klip na písničku Hospodská. Je to první včelka od Message  a jejich přátel  a možná na dlouho poslední , při zohlednění odpovědi na otázku položenou  iniciátorovi  dobrovolné akce Klip Hospodská Milanovi Jethro Wisockému (Milan Kormout - kameraman,  rezižér, zvukový technik a výborný muzikant)  „ jestli bude ještě točit s Message další klip „  doslovně uvádím „ tak tedy ano, ale příště  bych to chtěl točit raději s někým jiným“.

Takže tak to je  a Bůh ví jak bude……. Proto neváhejte  a pospěšte dne 2.10. 2013 do klubu Kain, kde proběhne od 21:00  dvojkoncert skupin  Bluesvar aMESSAGE, kde při v pořadí druhém vystoupení (Message) proběhne v úvodu promítnutí klipu  a křest DVD na podiu. Následovat bude dokončení koncertního vystoupení Message.

Dalším lákadlem zejména pro fanoušky bude předposlední vystoupení Bluesvaru pro příštích cca 5 měsíců. A pokud ani toto nepomůže tak už…… už nevím jak vás více navnadit…… nuže teda tak tedááááááááááááááááá…… jóóó už to mám …… přijďte se podívat na Veroniky (zpěvačka – Bluesvar) zbrusu nový buben!

:-)

 

Ahoj

Tomáš Zoubek a Message